Buitenschoolse opvang
Statenkwartier

Buitenschoolse opvang (bso 4-12 jaar) Statenkwartier, Den Haag

Kinderopvang Het Zonnetje biedt buitenschoolse opvang (bso) binnen de school ‘De Vrije Ruimte’ in het Statenkwartier in Den Haag. Ook deze bso is kleinschalig opgesteld waarin persoonlijke en professionele opvang centraal staan. De groep is gevestigd in het souterrain van de school waar direct toegang is tot het buitenterrein. We creëren hier een gezellige en veilige sfeer waarin kinderen zich prettig voelen en alle kansen en uitdagingen krijgen om zichzelf persoonlijk en sociaal te ontwikkelen. Er zijn vaste pedagogisch medewerkers zodat er een vertrouwde band kan ontstaan. De bso is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Na schooltijd kunnen de kinderen zelfstandig naar de groep komen. De jongsten en kinderen die er behoefte aan hebben kunnen door ons worden opgehaald. Op de groep is er eerst ruimte om te drinken, een gezonde snack te nuttigen en om even bij te komen van de dag. Daarna kunnen kinderen deelnemen aan een gezamenlijke activiteit of een zelfgekozen vrijetijdsbesteding. Ook is het mogelijk om wat te lezen of huiswerk te maken. Aan het einde van de dag kunnen de kinderen op de groep worden opgehaald door de ouders of verzorgers.
Tijdens vakanties zijn we de hele dag open en organiseren we passende activiteiten zoals een bezoek aan het strand, de bioscoop of een speeltuin.

Heeft u interesse in onze opvang? Klik hier om een afspraak te maken voor een vrijblijvende rondleiding of om overige vragen te stellen.

Praktische informatie

Adres: Stadhouderslaan 15, 2517 HV, Den Haag
Openingstijden: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 14.15 uur tot 18.30 uur en tijdens schoolvakanties vanaf 08.30 uur. We zijn gesloten op de officiële feestdagen die door de overheid zijn vastgesteld.
LRK-nummer: 288427671(Landelijk Register Kinderopvang)
KvK-nummer: 66495016

Contracten en tarieven

Binnen de buitenschoolse opvang zijn twee contractvormen gebruikelijk. De contractvormen kennen een eigen tarief.

Contractvormen buitenschoolse opvang (bso)

  • 52-wekencontract, hierbij heeft u recht op het hele jaar opvang (alle 40 schoolweken en alle 12 vakantieweken.
  • 46-wekencontract, hierbij heeft u recht op alle 40 schoolweken en 6 van de 12 vakantieweken. U kunt zelf kiezen van welke 6 vakantieweken u gebruik wenst te maken.

Tarieven

  • Uurtarief 52-wekencontract: € 7,60 in 2022.
  • Uurtarief 46-wekencontract: € 8,39 in 2022.

De tarievenlijst voor 2022 kunt u hier raadplegen.
De maandtarieven zijn berekend door het totaal aantal opvanguren in een kalenderjaar te delen door 12 maanden. (gebaseerd op 356 dagen, 52 weken en 12 maanden). Hierdoor betaalt u elke maand hetzelfde vaste tarief.