Het Zonnetje

Kleinschalige en professionele kinderopvang

Kinderopvang Den Haag

Het Zonnetje is een professionele en kleinschalige kinderopvang in de regio Den Haag. Onze visie is breder dan alleen de opvang van kinderen, wij dragen ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doen we door een veilige en huiselijke sfeer te creëren waarin kinderen zich veilig voelen om zichzelf te ontplooien. Daarom gaan ze altijd naar dezelfde groep waar ze bekende en vertrouwde gezichten zien. Ook de pedagogisch medewerkers zijn gebonden aan een vaste groep zodat er een veilige en vertrouwde band kan ontstaan.

Heeft u interesse in onze kinderopvang? Klik dan hier om een afspraak te maken voor een vrijblijvende rondleiding. Uiteraard kunt u zich hier ook alvast inschrijven. Na inschrijving nemen we altijd even contact met u op. Vervolgens bieden we u de plaatsingsovereenkomst aan. Zodra u deze heeft getekend is de inschrijving voltooid.

Kijk voor meer informatie over onze vormen van opvang op de pagina’s van onze verschillende locaties. Hier vindt u ook het pedagogisch beleidsplan, LKR-nummer, adres etc.

Voor al onze vormen van kinderopvang komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Hiermee kunt u tot 96% van de kosten vergoed krijgen. De aanvraag hiervan kan eenvoudig als u met uw DigiD inlogt op toeslagen.nl. De meeste gegevens zijn automatisch al ingevuld en de overige gegevens zijn terug te vinden op de plaatsingsovereenkomst. Indien gewenst bieden we ondersteuning bij de aanvraagprocedure. 

Vacatures

Voor onze dagopvang en bso aan de Westvlietweg 55 in Den Haag zijn we op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers. De volledige vacatures zijn hier te raadplegen.