Extra dienstverlening

Kraamzorg Het Zonnetje

Het gemak van alles onder één dak! Dat vindt u bij Kinderopvangorganisatie Het Zonnetje!

Kinderdagverblijf Het Zonnetje is een samenwerking aangegaan met Kraamzorg Het Zonnetje en verloskundigenpraktijk Tria.

Direct naast ons kinderdagverblijf aan de Apeldoornselaan 113 in Den Haag vindt u verloskundigenpraktijk Tria. Binnen de muren van ons kinderdagverblijf heeft u ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor Kraamzorg.

Deze vorm van samenwerking kan voor u als klant veel voordelen met zich meebrengen. Zo kunt u denken aan het gezamenlijk volgen van kindgerichte workshops, gemak, korte lijntjes tussen de verschillende samenwerkingspartners en een gedegen overdracht.

Wilt u zich direct inschrijven bij Kraamzorg Het Zonnetje of even een kijkje nemen op de website? Dit kan via www.kraamzorghetzonnetje.nl

Wilt u eerst nog persoonlijk contact met Kraamzorg Het Zonnetje? Ook dat kan. Belt u dan met 088-7950000.

Activiteiten

In de vakanties werken we zoveel mogelijk samen met BSO Westvliet (www.bsowestvliet.nl) aan de Westvlietweg 55. We kunnen daar spelen in Monkeytown, voetballen op de velden van voetbal vereniging Wilhelmus en nog veel meer!

Buitenschoolse opvang het Zonnetje; Apeldoornselaan 113

Onze bso is een kleinschalige, flexibele en professionele buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Kinderopvang is meer dan alleen het verzorgen van kinderen; het is ook goed voor de ontwikkeling van kinderen.

De BSO biedt een gezellige, veilige omgeving aan, waarin kinderen zich prettig voelen en alle kansen en uitdagingen krijgen om zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen.

Met vaste groepsleiding en een kleine groep, zodat er een vertrouwde band kan ontstaan. Daarnaast willen wij zorg dragen voor een goede aansluiting op uw persoonlijke situatie met o.a. ruime openingstijden en een aantal extra diensten. Aansluitend aan de locatie is een buitenterrein waar de kinderen kunnen spelen en in de vakanties ondernemen we veel activiteiten

Kortom: een betrouwbare en actieve opvang.

Samenwerking

Met de volgende scholen hebben we een samenwerking en halen wij de kinderen op: