Kinderdagverblijf
Den Haag

Het Zonnetje: een tweede thuis voor uw kind

Het Zonnetje is een professioneel en kleinschalig kinderdagverblijf in Den Haag voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die nog niet naar school gaan. 

Wij bieden een gezellige, veilige en liefdevolle dagopvang die voelt als een tweede thuis waar uw kind zich kan ontwikkelen en zich geborgen voelt.

Op verschillende dagen hebben we nog een paar plekken vrij. Heeft u interesse?  Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding of neem contact op met ons. 

kinderen eten aan tafel kinderdagverblijf
speelruimte kinderdagverblijf

Kwaliteit van zorg

Ons toegewijde team van ervaren pedagogisch medewerkers staat garant voor hoogwaardige zorg en begeleiding, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staat.

Daarnaast heeft ons kleinschalig kinderdagverblijf als voordeel dat onze pedagogisch medewerkers alle kinderen en ouders kennen

Aandacht verschillende leeftijden

Bij Het Zonnetje hebben we 2 groepen. Zo kunnen we een passende omgeving creëren waar kinderen behoefte aan hebben. Omdat de 2 groepen naast elkaar liggen en de tussendeur vaak openstaat kunnen kinderen ook even kijken of spelen op de andere groep.

Verticale groep (0 – 2 jaar)

Deze groep is ingericht voor de allerkleinsten van 0 tot 2 jaar oud. Onze ruimte, activiteiten en speelgoed zijn specifiek afgestemd op de ontwikkelingsfase en behoeften van de allerkleinsten. Dit zorgt dat ze kunnen spelen en leren met leeftijdsgenootjes en rust afwisselen met spelen. Ook heeft deze groep heeft een eigen ingang.

Horizontale groep (0 – 4 jaar)

In onze grote ruimte kunnen alle kinderen samen spelen. Dit creëert een omgeving waar oudere kinderen kunnen leren van jongere kinderen en jongere kinderen worden gestimuleerd door de aanwezigheid van oudere rolmodellen.Ook kunnen broertjes en zusjes samen spelen, wat een gevoel van verbondenheid kan bevorderen.

5/5

Fijne kleinschalige opvang met fijne leidsters
Een leuke mengeling van kids tussen 0 en 4 jaar. Ik vind het erg fijn dat er in de app wordt bijgehouden hoe het gaat met slapen, welke warme maaltijd ze hebben gegeten tijdens de lunch en andere activiteiten en foto’s. Vaak gaan de grotere kindjes op vrijdag naar Monkey Town, waar mijn dochter erg van geniet. Ook peuterdans staat weer op de planning, dat wordt vast een dolle boel.
– Anne-marie van Dalen

Gezonde voeding

In ons kinderdagverblijf vinden we het belangrijk om uw kind gezonde maaltijden en snacks aan te bieden. We geloven dat goede voeding essentieel is voor de groei en ontwikkeling van uw kind. En stimuleren het eten van groenten, fruit en volkoren producten. Daarnaast vermijden we overtollige suikers en zout in onze gerechten.

Aan tafel creëren we een gezellige en ontspannen sfeer. Zo kunnen de kinderen genieten van hun maaltijd en sociale interactie hebben met hun leeftijdsgenootjes.

We begrijpen dat sommige kinderen kritische eters kunnen zijn en dat voeding soms een uitdaging is. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind om met deze situaties om te gaan en werken samen met u als ouder om ervoor te zorgen dat uw kind de juiste voeding krijgt.

Veilig spelen en ontdekken

Ons kinderdagverblijf is zorgvuldig ingericht met aandacht voor de behoefte van kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. We hebben speelhoeken, slaapruimtes en een buitenruimte waar uw kind veilig kan spelen en ontdekken. 

Daarnaast werken we volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. We hanteren strikte hygiënevoorschriften om ervoor te zorgen dat de omgeving schoon en veilig is, wat bijdraagt aan de gezondheid van de kinderen.

kinderboeken kinderdagverblijf
kinderen buiten spelen vijver met badeendjes

Leuke activiteiten en uitstapjes

In ons gezellige kinderdagverblijf bieden we kinderen een breed scala aan leuke activiteiten

Zo komt juf Sanne iedere dinsdagmiddag peuterdans geven en gaan we regelmatig even spelen bij Monkey Town. Daarnaast doen we nog allemaal andere activiteiten zoals (voor)lezen en knutselen.

Ook hebben we Het Muziekkwartier waarmee we dagelijks muziek brengen op de groep wat de ontwikkeling van de kinderen stimuleert. Als het weer het toelaat maken we ook graag gebruik van de tuin. 

Flexibele kinderopvang

We begrijpen dat u als ouder behoefte heeft aan flexibele opvangmogelijkheden die aansluiten bij uw (werk)schema. In ons kinderdagverblijf bieden wij opvang voor hele dagen, voor halve dagen en flex dagen.

Ruime openingstijden

Ook bieden we ruime openingstijden aan. Zo hoeft u als ouder zich geen zorgen te maken over tijdsdruk. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. We zijn het hele jaar door geopend, met uitzondering van officiële feestdagen.

Wij zijn goed bereikbaar en station Voorburg is op 10 minuten loopafstand. Voor de deur is een ruime gratis parkeerplaats met 3 gereserveerde plekken vlakbij de ingang voor de ouders van ons kinderdagverblijf.

5/5

Ik ben super blij met Kinderopvang Het Zonnetje!
De pedagogisch medewerksters zijn ontzettend lief, betrokken, makkelijk benaderbaar maar ook professioneel. Mijn dochter en zoon breng ik zonder naar gevoel weg en haal ik er altijd vrolijk op!
– Emmelotte Bakker

Tarieven

Het uurtarief in 2024 bedraagt € 10,55. De tarievenlijst van 2024 kunt u hier raadplegen. 

We zijn een geregistreerde kinderopvang wat betekent dat u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Hierdoor kunt u als ouder tot 96% van uw kosten vergoed krijgen voor ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Onze maandtarieven zijn berekend door het totaal aantal opvanguren in een kalenderjaar te delen door 12 maanden. (gebaseerd op 356 dagen, 52 weken en 12 maanden). Hierdoor betaalt u elke maand hetzelfde vaste tarief.

Vrijblijvende rondleiding of inschrijven

Wij snappen dat u uw kind met een goed gevoel bij een kinderdagverblijf wilt brengen en dat u wellicht nog vragen heeft. Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Dan kunnen we u onze opvang en werkwijze laten zien en persoonlijk uw vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u ook alvast uw kind inschrijven. Na uw inschrijving nemen wij altijd contact met u op. Vervolgens bieden we u de plaatsingsovereenkomst aan en zodra u deze heeft getekend is de inschrijving voltooid.

Heeft u een vraag neem dan contact op.

Praktische informatie

Adres: Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag
Telefoonnummer Groep: 06 – 255 703 25
Telefoonnummer locatiemanager (Shannen): 06-12840605 (U kunt ook een Whatsappbericht sturen).
Openingstijden: Op werkdagen vanaf 07:30 tot 18:30 uur. We zijn gesloten op de officiële feestdagen die door de overheid zijn vastgesteld.
LRK-nummer: 316242330 (Landelijk Register Kinderopvang)

grote ruimte kinderdagverblijf
kinderen buitenspelen kinderdagverblijf