Nieuws

Gratis proefdag BSO in De Vrije Ruimte op maandag 18 juli

Om te ervaren hoe leuke onze buitenschoolse opvang is kunnen alle kinderen die interesse hebben in onze bso gratis een dagje mee op maandag 18 juli. We gaan allemaal leuke avonturen beleven in Scheveningen bij Legoland en Sealife. Daarna gaan we nog even naar het strand en tussen de middag krijgt iedereen een gezonde lunch van ons. Aan het eind van de middag gaan we terug naar school. Op de bso is er dan nog ruimte om even bij te komen van de dag en om vrij te spelen waarna de kinderen kunnen worden opgehaald. 

Deelname is gratis en aanmelden kan door ons te mailen via administratie@kinderopvanghetzonnetje.nl

Buitenschoolse opvang het Zonnetje in samenwerking met De Vrije Ruimte

Kinderopvang Het Zonnetje werkt samen met De Vrije Ruimte (Stadhouderslaan 15 te Den Haag) om buitenschoolse opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. 

Inpandig wordt opvang geboden in een ruimte die conform regelgeving en kwaliteitseisen ingericht zal zijn qua interieur, ontwikkelingsmateriaal en speelmateriaal.

Kinderen kunnen na schooltijd zelfstandig naar de groep komen of door ons gediplomeerd personeel opgehaald worden. Na schooltijd bieden we de kinderen een veilige speelomgeving waar zij hun eigen keuzes kunnen maken. Ook gedurende de vakanties bieden wij een gevarieerd en aantrekkelijke dagbesteding waarin ieder kind tot zijn of haar recht komt en vooral een leuke dag kan hebben! De pedagogische doelstellingen van Kinderopvang het Zonnetje sluiten zoveel mogelijk aan bij de visie van De Vrije Ruimte. Zo zal er gebruik gemaakt worden van begeleiders van De Vrije Ruimte die onder andere hun creativiteit ten dienste stellen van de opvang.Kinderen van De Vrije Ruimte krijgen voorrang bij plaatsing maar ook kinderen van scholen in de omgeving kunnen gebruik maken van deze opvang.

De buitenschoolse opvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 14.30 tot 18.30 uur en tijdens vakanties vanaf 08.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen hopen we na de zomervakantie van start te gaan.

De tarieven kunt u hier vinden.

Heeft u interesse? Neemt u gerust contact op. Wij zullen u graag te woord staan.

Adres
De Vrije Ruimte
Stadhouderslaan 15
2517 HV Den Haag

Telefoon: 06-16048960
E-mail: info@kinderopvanghetzonnetje.nl