Nieuws

Buitenschoolse opvang het Zonnetje in samenwerking met De Vrije Ruimte

Buitenschoolse opvang het Zonnetje werkt samen met De Vrije Ruimte aan de Stadhouderslaan 15 te Den Haag , opvang te bieden voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Inpandig wordt opvang geboden in een ruimte die conform regelgeving en kwaliteitseisen ingericht zal zijn qua interieur, ontwikkelingsmateriaal en speelmateriaal.

Kinderen kunnen na schooltijd zelfstandig naar de groep komen of door ons gediplomeerd personeel opgehaald worden. Na schooltijd bieden we de kinderen een veilige speelomgeving waar zij hun eigen keuzes kunnen maken. Ook gedurende de vakanties bieden wij een gevarieerd en aantrekkelijke dagbesteding waarin ieder kind tot zijn of haar recht komt en vooral een leuke dag kan hebben! De pedagogische doelstellingen van Kinderopvang het Zonnetje sluiten zoveel mogelijk aan bij de visie van De Vrije Ruimte. Zo zal er gebruik gemaakt worden van begeleiders van De Vrije Ruimte die onder andere hun creativiteit ten dienste stellen van de opvang.Kinderen van De Vrije Ruimte krijgen voorrang bij plaatsing maar ook kinderen van scholen in de omgeving kunnen gebruik maken van deze opvang.

Kinderopvang Het Zonnetje is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 14.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 12.00 tot 18.30 uur.
In de vakantieweken is Het Zonnetje iedere werkdag vanaf 8.30 uur open.
Bij voldoende aanmeldingen hopen we na de zomervakantie van start te gaan.

De tarieven kunt u hier vinden.

Heeft u interesse? Neemt u gerust contact op. Wij zullen u graag te woord staan.

Adres
De Vrije Ruimte
Stadhouderslaan 15
2517 HV Den Haag

Telefoon: 06-16048960
E-mail: info@kinderopvanghetzonnetje.nl