Kinderdagopvang Westvlietweg

Kinderdagopvang (0-4 jaar) Westvlietweg 55, Den Haag

Aan de Westvlietweg bieden we kleinschalige, maar professionele kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. We hebben 1 verticale groep zodat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten waaronder ook broertjes en zusjes. De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en 2 á 3 pedagogisch medewerkers op 88 vierkante meter.
Kleinschaligheid heeft als voordeel dat elke pedagogisch medewerker alle kinderen en ouders kent. Dit maakt de communicatie prettig.

Er is een ruimte waar de baby’s een rustiger onderkomen hebben en een ruimte waar de ouderen meer speelmogelijkheden hebben. Als het weer het toelaat spelen we lekker buiten in de aangrenzende tuin en aan het begin van de middag rusten we in de slaapruimte. Tussen de middag nuttigen we een warme maaltijd zodat ouders die thuis niet meer hoeven te geven als ze bij ons zijn geweest.

We zijn gevestigd binnen de health club, direct naast de entree. Hier is ons activiteitenprogramma op afgestemd. Zo is er bij ons op de groep elke week peuterdans en brengen we regelmatig een bezoek aan Monkey Town.

Bent u geïnteresseerd in onze opvang? U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding en om even kennis te maken. Klik hier om een afspraak te maken of overige vragen te stellen.

Praktische informatie

Adres: Westvlietweg 55, 2491 ED Den Haag
Openingstijden: Op werkdagen vanaf 07:30 tot 18:30 uur. Halve dagopvang begint of eindigt om 13:00 uur. We zijn gesloten op de officiële feestdagen die door de overheid zijn vastgesteld.
LRK-nummer: 316242330 (Landelijk Register Kinderopvang)
KvK-nummer: 67305660

Tarieven

Het uurtarief in 2022 bedraagt € 8,92. De tarievenlijst van 2022 kunt u hier raadplegen. 

De maandtarieven zijn berekend door het totaal aantal opvanguren in een kalenderjaar te delen door 12 maanden. (gebaseerd op 356 dagen, 52 weken en 12 maanden). Hierdoor betaalt u elke maand hetzelfde vaste tarief.