Buitenschoolse opvang
Westvlietweg

Buitenschoolse opvang Westvlietweg (bso 4-12 jaar)

Kinderopvang Het Zonnetje opent deze zomer een buitenschoolse opvang in Monkey Town Den Haag! De kinderen kunnen hier gebruik maken van onder andere het grote speeltoestel, Airpark One en Lasergamen. Daarnaast zullen we ook buitenactiviteiten organiseren op sportpark Westvliet. 
Binnenkort kunt meer informatie vinden over deze nieuwe bso.

Heeft u al interesse in deze nieuwe bso? Dan kunt u dat kenbaar maken via ons contactformulier of vul alvast het inschrijfformulier in.

Contracten en tarieven

De kinderen zijn bij ons het hele jaar welkom op de dagen die zijn afgesproken in de plaatsingsovereenkomst. Bij een aantal scholen in de omgeving zullen we de kinderen ophalen. Kinderen van andere scholen zijn natuurlijk ook van harte welkom als ze zelfstandig of onder begeleiding van een ouder/verzorger naar de BSO komen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om alleen te kiezen voor opvang tijdens de schoolvakanties.

Wij zijn een geregistreerde opvang wat betekent dat u als ouder in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag. Hierdoor kunt u een aanzienlijk deel van de kosten vergoed krijgen. Kijk voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag op toeslagen.nl.

Bij elke contractvorm geldt: we berekenen het maandelijkse factuurbedrag door het aantal opvanguren op jaarbasis te delen door 12 maanden. Hierdoor betaalt u elke maand hetzelfde bedrag.

Contracten

  • 52-wekencontract ophalen: het hele jaar door opvang op de afgesproken dagen. Op schooldagen halen we uw kind(eren) op van school.
  • 52-wekencontract eigen vervoer: het hele jaar door opvang op de afgesproken dagen. U zorgt er zelf voor dat uw kind aankomt op de bso.
  • 12-weken vakantiecontract: opvang op de afgesproken dagen tijdens de 12 schoolweken. 

Tarieven (2023)

  • 52-wekencontract eigen vervoer: € 9,36 per uur
  • 12-weken vakantiecontract: € 9,36 per uur

Raadpleeg onze tarievenlijst voor de maandelijkse factuurbedragen.

Praktische informatie

Adres: Westvlietweg 55, 2491 ED, Den Haag (entree aan zijde van de Groene Zoom)
Openingstijden: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18.30 uur en tijdens schoolvakanties vanaf 08.30 uur. We zijn gesloten op de officiële feestdagen die door de overheid zijn vastgesteld.
LRK-nummer: –
KvK-nummer: 67305660